Szigetfordulóval hajtott rá az OTP

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

9900 forinttól tudott fordulni egy szigetfordulóval a bankpapír. További pozitív jelzést a korábban makacs ellenállást jelentő 50 napos mozgóátlag áttörése jelentene.

Órás

9900-nál egy szigetfordulóval tudott emelkedni az OTP árfolyama, magabiztosan visszatérve a 10000 forintos lélektani zóna fölé is. Ez utóbbi szint kevésbé bizonyult hangsúlyosan az elmúlt időben, inkább 9900-ra érdemes figyelni, ha ismét lefelé kókadunk. A pénteki nyitásban hátrahagyott rés visszatöltésével veszíthetné el érvényességét a szigetforduló, de a jelenlegi kép alapján elképzelhető a tovább emelkedés is a hétfői kereskedésben, ami a 10400 forintos érték felé segítheti a papírt, utt fogta az előző tetőt.

Támasz: 9900

Ellenállás: 10400

 

Napi

Szép emelkedéssel, de alacsony forgalommal zárta az előző hetet a bankpapír. 10200-nál újra az 50 napos mozgóátlaggal találkozhat. Ez az akadály kíméletlenül maga alá utasította az árfolyamot július elején, átlépésével az előzőnél magasabb csúcsot is meglátogathatunk. Az indikátorok pozitív jelzésének megerősödéséhez is az 50 napos átlépésére lenne szükség, az RSI a középvonalnál vár erre, ahogy az MACD is, összefonódva a szignállal. A hét elején tehát elsősorban az 50 napos mozgóátlagra érdemes figyelni, lefordulás esetén maradhat a gyenge összkép.

Támasz: 9600

Ellenállás: 10210 (MA 50)

Ezt olvasta már?

Minden jó, ha a vége jó - a hazai börzén »