10000 alatt keres irányt az OTP - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Csak szerény gyengülést szenvedett el a bankpapír árfolyama számára, a lélektani akadálya fölé visszakapaszkodva javíthatna a rövidtávú kilátásokon.

15 perces

Mérsékelten gyengült az OTP árfolyama, de érdemi változást ez nem hozott a technikai képben, jelenleg az esés utáni konszolidáció zajlik. A pihenő után fontos lenne a 10000-es lélektani érték fölé emelkedés, ezzel jelezhetné fordulási szándékát a papír, azonban az elmúlt napokban hiába próbálkozott a fölé történő visszatéréssel. Egy lefelé fordulás 9600 forintot jelölheti ki elérhető célként, egyelőre még inkább ez a negatív forgatókönyv az előnyben részesített verzió. Hozhat izgalmakat az elkövetkező napok kereskedése, hiszen némi bizonytalanságot tapasztalhatunk a rövidtávú grafikonon is, keresi az irányt a papír.

Támasz: 9600

Ellenállás: 10000

Napi

Doji gyertyával bizonytalankodik a bankpapír a 10000 forintos lélektani érték alatt, minimális gyengülést hozott számára a szerdai kereskedés. Az irány még mindig inkább a gyengülés felé mutathat, ha csak nem sikerül visszatérni legalább az említett akadály fölé. A nagy trendvonal letörése után egy visszatesztet láthattunk, mely után újabb lefelé fordulás következett, összességében elvárható lehet a 9600-as támasz elérése a folytatásban az így kialakult technikai kép alapján.

Támasz: 9600

Ellenállás: 10000

Heti

Elhagyni látszik a 10000 forintos lélektani szintet az OTP árfolyama. Az elmúlt héten történő alá zárás után az új gyertya további mínuszokat jelez a héten. 9600-nál találjuk a következő érdemi támaszt, mely a papír segítségére lehet az alsó Bollinger szalaggal karöltve. Ezt letörve folytatódhat a korrekció a nagy emelkedő csatorna alja felé, ahol ismét érdemes a fordulós jelzésekre fokozottan figyelni.

Támasz: 9600

Ellenállás: 10980

ARC

Rubens Menin, a brazíliai MRV Engenharia e Participações S.A (MRV) alapító...

FIGYÚZZ ! ! !

Már közhely, hogy a mesterséges intelligencia miatt munkahelyek szűnnek meg.

Egy új műholdnak köszönhetően hamarosan minden eddiginél gyorsabb lesz a...

KRIPTOVALUTÁK VILÁGA

35 milliárd vont (31,51 millió dollárt) loptak el.

Történelmi jelentőségű kijelentést tett az amerikai tőkepiaci felügyelet...

Ezt olvasta már?

Bizonytalan lábakon a Micron árfolyama »