Akár ingyen is internetezhetsz

| forrás:
TF-információ
| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Február 1-jén elindult a BTel legújabb szolgáltatása az Xprime, melynek segítségévek az ügyfelek jelentősen csökkenthetik az internet szolgáltatásuk havidíját. Az új termék nagy előnye, hogy nem lassítja az internetet, így megmarad a felhasználói élmény.

Az Xprime egy vadonatúj szolgáltatás, amelynek segítségével tartósan csökkenthető - akár lenullázható - az internet előfizetés havidíja a Btel ügyfelei számára.

Az új szolgáltatásban a rendszer, böngészés közben meghatározott időközönként felkínál az ügyfél számára egy reklámot vagy reklám blokkot. Az előfizető szabadon dönthet arról, hogy megnézi-e a reklámokat vagy sem. Amennyiben a fogyasztó megnézi a reklámokat és a blokk végén jól válaszol a feltett kérdésre, akkor krediteket tud gyűjteni, melyeket a következő számlán jóváír számára a Btel, ezzel csökkentve az internet előfizetés havidíját. Ha elutasítja a reklámokat, akkor nem kerül jóváírásra a reklám/reklámblokk kreditértéke. Pillanatnyilag az ügyfél csak nulláig csökkentheti reklámok megnézésével a havidíjat, tehát ha valaki eléri a nulla szintet, akkor a rendszer automatikusan értesíti, hogy onnantól kezdve már nem ad számára krediteket a megtekintett reklámokért.

Az Xprime esetében egy általános napi internet használat mellett (3-4 óra/nap) 30 percenként jelenik meg egy reklám, így az ügyfél 17 nap alatt tud "lenullázni" egy átlagos (3000 Ft-os) előfizetési díjat.  A BTel új szolgáltatásánál, tehát nem arról van szó, hogy állandóan reklámokkal bombázzák a fogyasztót, hanem arról, hogy lehetőséget kap rá, hogy csökkentse a havidíjat.  Az új termék nagy előnye, hogy nem lassítja az internetet, így megmarad a felhasználói élmény és a reklámok megnézése is mindössze két percet vesz igénybe.

Egy jól átlátható és ellenőrizhető rendszer biztosítja az ügyfelek számára a folyamatos tájékoztatást. Az előfizetők az Xprime mellé saját webirodát is kapnak, ahol pontosan nyomon tudják követni a kreditek számát és jóváírásuk státuszát.

A Xprime tehát kötelezettségek nélkül ad lehetőséget az ügyfeleknek arra, hogy csökkentsék az internetes előfizetési díjaikat. A BTel ezzel a szolgáltatással nyit új korszakot a magyarországi és a nemzetközi internet piacon.