Alacsony forgalommal emelkedett a Richter - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Nem tudott meggyőző teljesítményt nyújtani a gyógyszergyártó árfolyama pénteken. A mérsékelt emelkedés ellenére egyelőre nem látszik a kifelé vezető út az elmúlt időszak konszolidációs sávjából.

15 perces

Mérsékelt emelkedéssel zárta a pénteki kereskedést a Richter árfolyama, 5370 forinthoz tudott visszakapaszkodni, így továbbra sem közelítve meg az 5200-as támaszzónát. Keresi az irányt a papír, az 5200-5500-as sávból kilépve találhatja meg a folytatásban. Érdemi pozitív momentum nem tudott kialakulni az elmúlt időszakban, az említett sáv széleihez érkezve érdemes figyelni egy le- vagy kitörés lehetőségére.

Támasz: 5200

Ellenállás: 5500

 

Napi

Alacsony forgalom és mérsékelt emelkedés a gyógyszergyártó részvényeinek mérlege a pénteki kereskedés végére, egyelőre nem sikerül kiutat találni az elmúlt napok konszolidációs tartományából. Az egyre inkább szűkülő Bollinger szalagokkal egyre közelebb kerülhet egy elmozdulás, ami mutathatja a folytatásra az irányt. A technikai két egyelőre nem kifejezetten biztató, az esés megtorpanása ellenére nem kaptunk érdemi pozitív jelzéseket, a további teret 5200 elesése nyitná meg lefelé. 5500 fölött érvényesülhetne egy bullish forgatókönyv, melynek keretében meg lehet kísérelni az 50 napos mozgóátlag fölé történő visszatérést is.

Támasz: 5200

Ellenállás: 5500

Ezt olvasta már?

Újra 40000 fölött a BUX »