Csúcsánál tartotta magát a BUX - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Mindenkori csúcsa alatt zajlik a hazai index aktuális korrekciója. Amennyiben nem tör támaszt a folytatásban az árfolyam, tovább törekedhet 40000-es mérföldköve felé.

15 perces

Pihenőt tartott a BUX árfolyama mindenkori csúcsa alatt, az OTP mozgásához hasonlóan itt is mérséklődött az erős pozitív momentum az elmúlt napokban. Érdemi gyengülésre utaló jelzés egyelőre nincs a grafikonon, de a tegnapi árbocszalag további bizonytalanságra adhat okot, lefelé kimozdulva belőle térhetünk vissza 39000 pont alá. 38800-nál és 38600-nál találunk rövidtávú mankókat, előbbi sikeresen tartotta az indexet a héten. Egyelőre tehát a konszolidáció folytatását várhatjuk a mindenkori csúcsok alatt, 39230-nál a mindenkori csúcsérték jelent ellenállást.

Támasz: 38800

Ellenállás: 39230

Napi

Minimális emelkedést össze tudott hozni a hazai index, az OTP, MTelekom és Richter ellenében emelkedett a MOL, így mindenkori csúcsai közelében maradt az árfolyam. A momentum mérséklődése a napos grafikonon is kivehető, az elmúlt napok inkább a konszolidációról szóltak, de az RSI továbbra is a túlvett zóna határán tartózkodik, mérsékelve a felfelé rendelkezésre álló teret. A pozitív technikai kép keretei közé egy korrekció is elférne, fontos támaszokat (trendvonal és 50 napos mozgóátlag) 38000 alatt találunk csak.

Támasz: 37886 (MA 50)

Ellenállás: 39230

ARC

Rubens Menin, a brazíliai MRV Engenharia e Participações S.A (MRV) alapító...

FIGYÚZZ ! ! !

Már közhely, hogy a mesterséges intelligencia miatt munkahelyek szűnnek meg.

Egy új műholdnak köszönhetően hamarosan minden eddiginél gyorsabb lesz a...

KRIPTOVALUTÁK VILÁGA

35 milliárd vont (31,51 millió dollárt) loptak el.

Történelmi jelentőségű kijelentést tett az amerikai tőkepiaci felügyelet...

ÜZLET

Az Airbus európai repülőgépgyártó konzorcium közölte, kérdésessé válna...

Ezt olvasta már?

Bizonytalan lábakon a Micron árfolyama »