Egymilliárd dolláros szerződést kötött az Ericsson

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 2 perc

Egymilliárd dollár értékben írt alá nyolc évre szóló, teljeskörű menedzselt szolgáltatások nyújtására vonatkozó megállapodást a Reliance Communications Limited távközlési szolgáltatója az Ericssonnal.

A Reliance Communications infrastruktúrája 24 ezer várost és 600 ezer falut fed le Indiában, ahol konvergens szolgáltatásokat kínálnak, köztük hang-, adat- és videoátvitelt.

A szerződés értelmében az Ericsson irányítja majd a napi szintű üzemeltetést a vezetékes és vezeték nélküli hálózatokban egyaránt,valamint a helyszíni karbantartást, és az üzemeltetés tervezését is átveszi a Reliance Communications 2G, CDMA és 3G mobilhálózataiban. A megállapodás célja, hogy kielégítse a kommunikációs alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos gyorsan változó felhasználói igényeket a világ egyik legdinamikusabban változó távközlési piacán.

A megállapodásról nyilatkozva, Gurdeep Singh, a Reliance Communications vezeték nélküli üzletágának elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy: „Örömmel jelentjük be az Ericssonnal a vezetékes és vezeték nélküli hálózatunk menedzselése terén kialakított partneri kapcsolatunkat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy magasabb szintű ügyfél élményt biztosítsunk a hálózat és a szolgáltatások tekintetében. Mivel a hálózat összetettsége a különböző platformok, technológiák és alkalmazások kínálásával egyre növekszik, felhasználjuk majd az Ericsson tapasztalatát, innovációs és műszaki szakértelmét, hogy javítsuk hálózatunk képességét és biztosítsuk a hálózatunk jelentette teljes potenciál kiaknázását. Biztosak vagyunk benne, hogy az erőforrások optimalizálása révén felülmúlják majd az ügyfeleink elvárásait, számunkra pedig költséghatékony megoldásokat kínálnak."

Magnus Mandersson, az Ericsson alelnöke és a globális szolgáltatásokért felelős üzletágának vezetője szerint: „Nagy izgalommal várjuk, hogy elkezdődjön a Reliance Communications-zel közös partneri kapcsolatunk ebben a stratégiai fontosságú, menedzselt szolgáltatások nyújtására vonatkozó megállapodásban. Az új technológiák egyre nagyobb arányú alkalmazása megköveteli a nagyobb összpontosítást a felhasználói élmény kezelésére ezen a kivételesen éles verseny jellemezte és igen dinamikus indiai távközlési piacon.”

Az együttműködést meghatározott szolgáltatásiszint-megállapodások irányítják majd. Az Ericsson feladata lesz a hálózati teljesítmény, és végső soron a szolgáltatásminőség javítása, az ügyfélelégedettség és -megtartás növelése érdekében. Az Ericsson szoros együttműködésben dolgozik majd továbbá a Reliance Communications vállalattal, hogy azonosítsák az új szolgáltatások bevezetésének és a meglévő üzleti tevékenység kiterjesztésének lehetőségeit, elősegítve a hálózat teljes potenciáljának kiaknázását.

A Reliance Communications India legfejlettebb és ténylegesen integrált távközlési szolgáltatója. A körülbelül 130 milliós ügyfélbázissal – ebből több mint 2,5 millió egyedi külföldi kiskereskedelmi ügyfél – a világ 6 legnagyobb távközlési vállalata között van az egyetlen országban elért ügyfélszám alapján.

Kibocsátók a honi börzén

A Budapesti Értéktőzsdén a következő vállalatok szerepelnek.

Tanulj, hogy ületelhess!

A frankfurti tőzsdét 1585-ben alapították az árfolyamok rögzítésére.

Kanada legnagyobb börzéje, a torontói tőzsde (TSX) 1852-ben alakult.

Ezt olvasta már?

Megállapodott a 4iG és a Magyar Telekom »