Elpártolnak az iPhone rajongói?

Az új iPhone-ok alig fogynak, a régieket meg lassítja az Apple. Egyre botrányosabb a hangulat a prémium kütyüket gyártó cég háza táján. Ráadásul már a beszállítók leminősítése is megkezdődött a gyenge értékesítések miatt. Ön szerint elpártolnak a rajongók az iPhone készülékektől? Szavazzon!

Elpártolnak Nem kérdés. Mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket minden idők legdrágább iPhone készüléke az iPhone X, melynek kereslete messze elmarad a másik két okostelefon, az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus iránti kereslettől. És ebben a helyzetben az sem igazán jön jól, hogy bebizonyosodott, az Apple szándékosan és titokban lassította az öregebb készülékeit, hogy a vevőket az új készülékek irányába terelje. Továbbá az sem véletlen, hogy megkezdődött a beszállítók leminősítése. Az Apple hamar lejtőre kerülhet, ha a drága készülékeit nem cserélik elég gyorsan újabbakra az iPhone tulajdonosok. Márpedig a gyors frissítés alapfeltétele annak, hogy ezek a telefonok megőrizzék státus szimbólum mivoltukat.

Kizárt dolog Nem eszik olyan forrón a kását. Kár lenne elhamarkodott következtetéseket levonni abból, hogy lassult az iPhone készülékek forgási sebessége. A rajongók nem robotok, képtelenek másfél évente megválni a megszokott készüléküktől. De ebben nincs sok újdonság, hiszen korábban is számítani lehetett a tábor kifáradására. Ám ebből korántsem következik az elpártolás. A régebbi készülékek tulajdonosai emiatt nem dobják el az iPhone telefonjukat, s váltanak másik márkára. Talán az X széria nem lesz olyan sikeres, de az Apple fejlesztői biztos kitalálnak valamit, hogy feldobják a rajongók hangulatát. Míg a perek és botrányok természetes velejárói egy cég sikerességének. A konkurencia minden alkalmat megragad a sározásra.

ARC

Rubens Menin, a brazíliai MRV Engenharia e Participações S.A (MRV) alapító...

FIGYÚZZ ! ! !

Már közhely, hogy a mesterséges intelligencia miatt munkahelyek szűnnek meg.

Egy új műholdnak köszönhetően hamarosan minden eddiginél gyorsabb lesz a...

KRIPTOVALUTÁK VILÁGA

35 milliárd vont (31,51 millió dollárt) loptak el.

Történelmi jelentőségű kijelentést tett az amerikai tőkepiaci felügyelet...

Ezt olvasta már?

Jó a hangulat Európában »