Eseménytelen oldalazás az MTelekomnál - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

445 forintnál kapaszkodik a távközlési vállalat árfolyama. Forgalom és érdemi napon belüli mozgások nélkül oldalazik a papír.

15 perces

Erőtlen volt az MTelekom árfolyama kedden is, a kioldalazás maradt jellemző a papírra. A zárás 445,5 forinthoz érkezett, ami fél forintos emelkedést jelent, minimális forgalom mellett. Egyelőre tehát nem helyez nyomást a lokális aljra az árfolyam, de az átütő erő sem látszik, amivel a korábban elesett szintek fölé sikerülne visszatérni. Lefelé a 440-442-es zóna elesésével folytatódhat a lejtmenet 430 irányába, míg fölfelé elsőként 452-nél találunk akadályt a hangsúlyosabb, 460-as ellenállás előtt.

Támasz: 440-442

Ellenállás: 452; 460

Napi

Eseménytelen kereskedésen vant túl kedden is a távközlési vállalat árfolyama, alacsony forgalom mellett oldalazott 445 forintnál a papír. Az elmúlt időszak esését piheni itt ki az árfolyam, ennek keretében továbbra is elképzelhető lenne egy rövid korrekció a meredek csökkenő csatorna teteje felé. Alternatív esetben az oldalazás folytatását várhatjuk, mielőtt újabb aljak felé fordulunk. Pozitív jelzést a csatornából kitörés jelentene, mellyel támadható lenne a 460-as ellenállás is.

Támasz: 440-442

Ellenállás: 460

ARC

Rubens Menin, a brazíliai MRV Engenharia e Participações S.A (MRV) alapító...

FIGYÚZZ ! ! !

Már közhely, hogy a mesterséges intelligencia miatt munkahelyek szűnnek meg.

Egy új műholdnak köszönhetően hamarosan minden eddiginél gyorsabb lesz a...

KRIPTOVALUTÁK VILÁGA

35 milliárd vont (31,51 millió dollárt) loptak el.

Történelmi jelentőségű kijelentést tett az amerikai tőkepiaci felügyelet...

ÜZLET

Az Airbus európai repülőgépgyártó konzorcium közölte, kérdésessé válna...

Ezt olvasta már?

Magyar Telekom: poszton az új vezér »