-->

Ez a cég rekord osztalékot fizet idén

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

30 éves fennállásnak legerősebb üzleti évéről adott tájékoztatást a Kulcs-Soft. 2017-ben a vállalat 25 százalékal növelte működési bevételét az előző évhez képest. A közgyűlési határozat értelmében részvényenként 81 forint osztalék kifizetése történik meg a tavalyi 46 forinttal szemben - adta hírül Szabó Ervin, a cég vezérigazgatója.

A Kulcs-Soft papírjainak árfolyama 700 forintról 1300 forint fölé emelkedett a BÉT-en az elmúlt egy év alatt.

Tudatos átalakítások a siker érdekében

A kimagasló eredmény elérése érdekében a vállalat 2016-tól kezdődően tudatos szervezeti átalakításokat hajtott végre. Ennek eredménye, hogy vevőállománya évvégére meghaladta a 60 ezret, az értékesített szoftvertermékek száma pedig a 110 ezret.

Tanulj a tőzsdén kereskedni 21 nap alatt! Kérd az INGYENES videóidat még ma! (A kereskedés kockázatos.) (x)

A piac egyfajta követendő szakmai műhelyként tartja nyilván a Kulcs-Softot, a cég által az elmúlt 30 évben bemutatott korszerű ügyviteli, könyvelői, bérszámfejtési megoldások etalonként szolgálnak a szektor számára.

Új év, új bejelentés

2018-as üzleti év elején tartunk, de a Kulcs-Soft már bejelentette új generációs számlázó szoftverét a Bizxpertet a magyar piacon is.

A termék bevezetésének sikerét jellemzi, hogy a várakozásokhoz képest négyszeres volt az előregisztrációk száma, április végére a felhasználok száma meghaladja az 5 ezret Magyarországon.

A számlázó szoftverek adóhatósághoz történő bekötése az év legnagyobb feladata az ügyvitel termékeket fejlesztő cégek számára.

A Kulcs Akadémia keretében a Cég képzéseket indít az új generációs, a megváltozott jogszabályi előírásoknak megfelelőszámlázó szoftverek zökkenőmentes, határidőre történő bevezetése érdekében.

Vezetőt váltottak tavaly

2017. február elsejétől Szabó Ervin a Kulcs-Soft Számítástechnikai Nyrt. vezérigazgatója. Kulcsár Tibort váltotta, aki elnöki pozícióját továbbra is megtartotta - közölte az ügyviteli szoftvereket fejlesztő és forgalmazó társaság tavaly.

A több mint húszezer aktív ügyféllel rendelkező vállalat közölte, a csaknem 30 éve működő cég 2016-os árbevétele közel 1,5 milliárd forint volt, 2017-ben pedig nemzetközi színtérre lépve megalapította első amerikai leányvállalatát.