Fagyos lett a hangulat a szaudi-orosz találkozó után

| forrás:
TF-információ
| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Hiba kúszott fel 31 dollárra a WTI olaj ára, a tegnapi szaudi-orosz megállapodás csalódást keltő, hiszen a befektetők többsége nem a kitermelés szinten tartására, hanem mérséklésére számítottak. Közben az Alibaba részvényeinek árfolyama is emelkedett, mikor kiderült, hogy a Groupon kuponos oldal 5 százalékos tulajdonosa lett.

Nem erre számítottak

Az olajtermelés januári szinten történő befagyasztásáról született megállapodás a két legnagyobb olajtermelő, Szaúd-Arábia és Oroszország energiaügyi minisztereinek Dohában tartott megbeszélésén. Három év szünet után megérkezett Európába az első iráni olajszállítmány és további két szállítmány várható a következő napokban.

Újságot is vásárolt az Ali

Az Alibaba Group 2,06 milliárd hongkongi dollárért, vagyis körülbelül 76,7 milliárd forintért vásárolta meg a angol nyelvű, hongkongi South China Morning Post (SCMP) című lapot - hozta nyilvánosságra az újság.

Jól teljesített a cég
Az elemzői várakozásokat meghaladó mértékben növelte forgalmát és nyereségét tavaly a negyedik negyedévben az Alibaba internetes kereskedelmi portál.

Ezt olvasta már?

Március volt a nyersolaj árzuhanásának a hónapja »