Fontos támaszánál maradt a Richter - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

6400 forintos szintjébe tud kapaszkodni a gyógyszergyártó árfolyama. Ezzel eddig elmaradt a megerősített letörés ettől az értéktől.

15 perces

Továbbra is a 6400-as szint letörésével fenyeget a Richter árfolyamának mozgása, de ezúttal sem zárt az érték alá a papír. A nap eleji enyhe volatilitást nagyrészt oldalazás követte 6400-nál, erősen összeszűkült Bollingereket eredményezve. Nem szép a jelenlegi rövidtávú kép továbbra sem, változatlanul a letörés szélén a papír, a 6400-tól történő elszakadás pedig további jelentős teret jelentene a gyengülésnek. Erre érdemes figyelni az elkövetkező napok során is, pozitív megmozdulás a 6400-as értéktől történő felfelé fordulás lenne, majd a 6500-6530-as szint átlépése.

Támasz: 6400

Ellenállás: 6500-6530

Napi

Nagy nehezen, de egyelőre sikerrel tartja magát 6400-as támaszánál a gyógyszergyártó árfolyama, nem tud megerősítést kapni a napon belüli gyengülés, ezúttal is sikerült visszatérni 6400 forinthoz. A megformált doji gyertya bizonytalanságot jelez a támasznál. Az RSI túladott jelzése lehet indok a felfelé korrigálásra, amennyiben enyhül az eladói nyomás. Egyelőre még nem szép a papír rövidtávú technikai képe, de ha elmarad 6400 szignifikáns elesése, akkor lehet esély a támasztól érkező felfelé fordulásra.

Támasz: 6400

Ellenállás: 6800

Heti

Nem bizonyult tartósnak a 6800-as korábbi sávtetőből érkező kitörés a Richternél, 7000 kifogott a papíron, a lélektani értéktől lefordulva tért vissza a sávba, majd szakadt annak aljáig az elmúlt héten. 6400 alatt is láthattuk a jelenlegi héten az árfolyamot, de érdemi letörésre még nem került sor. A kilátások azonban nem pozitívak a folytatásra nézve, a trendvonal megtörése erősen pesszimista jelzés, 6400 elesésével pedig megnyílhatna az út a további gyengülés előtt, elsőként a 6000 forintos szinthez.

Támasz: 6400

Ellenállás: 7000

Forex szemináriumok

Tudtad, hogy ha megtanulsz egy pénzkezelési módszert a valószínűségre...

Technikai elemzések

Néhány napos konszolidáció után újra megkísérli a 12600-as ellenállási szint...

Tegnap erősen ingadozott az amerikai piac a plusz és mínusz határán,...

Doji gyertyával zárt mozgóátlagai alatt a hazai index.

Az 5200 forintos támasz elesése nyitna ki nagy teret a gyengülés előtt a...

A forgalom érkezésével választhat irányt a bankpapír.

Ellenállásához tudott szúrni a hétfői kereskedésben a távközlési vállalat...

Alacsony forgalom mellett, de tovább csorgott lefelé az olajvállalat árfolyama.

OpcioGuru

Teljesen mindegy, hogy opciós kereskedéssel vagy sem, amilyen korán csak...

Private Banking

A múlt évben néhányszor érintettük a főleg amerikai startupok témakörét.

Ezt olvasta már?

Ellenállásának feszül a DAX - technikai elemzés »