-->

Gyorsan vásároljunk be MTelekomból?

| forrás:
TF-információ
| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Mozgalmas napokon vannak túl a Magyar Telekom befektetői, miután az elmúlt hetekben több olyan hír is érkezett a céggel kapcsolatban, ami megmozgatta a részvény árfolyamát. Hogy mire lehet számítani a vállalattal kapcsolatban, Cinkotai Norbert, a KBC Securities elemzője mondta el.


A Magyar Telekom érdekes időszakot élt meg az utóbbi időszakban: volt egy gyorsjelentésük, amely nem sikerült túlságosan jól, leesett a 25 forintos osztalék, és mostmár a közel 520 forintos szinteken lévő részvény, ami az év elején volt, az mostmár 450 forint közelében is járt az elmúlt napokban. Ezeken a szinteken érdekes befektetés lehet a Magyar Telekom, véli Cinkotai Norbert, a KBC Securities elemzője.

Az elemző azért azt is elmondta, hogy nem kockázatmentes a helyzet, hiszen a Magyar Telekomnak komoly versennyel kell szembesülnie, és egyéb kockázatok is felmerülhetnek a cég körül.

Pénteken sem volt meggyőző az MTelekom
Támasza közelében egyensúlyozott a távközlési vállalat árfolyama. 460 letörése jelentene újabb negatív jelzéseket a folytatásban.