-->

Kinyit az eplényi sípálya

| forrás:
ENEFI Vagyonkezelő Nyrt.
| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Általános iskolás diákok számára biztosít ingyenes síelési lehetőséget az ENEFI Vagyonkezelő tulajdonában lévő Síaréna Kft.

Az ENEFI Vagyonkezelő Nyrt. („Társaság”) az alábbiakról tájékoztatja Tisztelt Befektetőit:

1. A Társaság tulajdonában álló eplényi Síaréna Kft., Magyarországon elsőként az idei évben, a mai napon megnyitotta kapuit a közönség előtt.

2. A Társaság tulajdonában álló Ski43 Program Nonprofit Zrt. a Síaréna Kft.-vel közösen nagyszabású országos programot indított Ski43 Program elnevezéssel, melynek keretében mintegy húszezer általános iskolás diák számára válhat ingyenesen elérhetővé a sí és snowboard oktatás Eplényben.

Az Európában is egyedülálló kezdeményezés jelentősége, hogy a téli, mozgásszegény időszakban egyedi élményt nyújtva a szabad levegőre hozza a diákokat, akik lehetőséget kapnak ezáltal a téli mozgásformák megismerésére, a mozgásszeretetük kiterjesztésére, egy újabb, ámde igen fontos lépést téve ezzel az egészséges élet felé, anyagi lehetőségeiktől függetlenül.

A Program keretében a sípálya térítésmentesen biztosítaná a gyermeket részére a síbérleteket, síoktatást valamint a sífelszerelések kölcsönzését, azonban a fentieken túl megkereséssel élt a tőzsdei társaságok, a Budapesti Értéktőzsde és a Magyar Nemzeti Bank felé annak érdekében, hogy további támogatók bevonásával az étkezés és az utazás is térítésmentes legyen a gyermekek részére.

Oldalak: 1 2