Kulcs-Soft: jó félév után társadalmi szerepvállalás

| forrás:
Kulcs-Soft.
| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Közzétette 2019 féléves eredményeit az idén harminc éves éves, 10 éve tőzsdén lévő Kulcs-Soft NyRt. A jelentés szerint a legsikeresebb féléves rajtját vette a cég, 210 millió forint adózás utáni eredményt termelt, ami 8%-kal magasabb az előző év azonos időszakhoz képest.

A vállalat a hazai kisvállalkozások és oktatási intézmények támogatását tűzte ki célul 30 éves jubileumi kampánytevékenysége során. Háromszáz kiválasztott oktatási intézmény számára kíván díjmenetesen ügyviteli, bérszámfejtési és könyvelési oktatási programokat biztosítani a Kulcs-Soft, elősegítve a korszerű szoftverek használatát a hazai képzési rendszerben.

Felgyorsítandó a kisvállalkozások digitális transzformációját 30.000 magyar kisvállalkozás számára díjmentesen biztosítja a BizXpert online számlázó applikációt, mely a rendkívül gyors mobil számlázás mellett egyszerű hozzáférést biztosít a könyvelők számára is, illetve támogatja a korszerű adatátadást a könyvelőszoftver felé. Ezzel megteremti annak lehetőségét, hogy a cégek helyhez kötöttség nélkülazonnal ki tudják állítani számláikat az elvégzett szolgáltatásról, akár egy mobiltelefon segítségével -nyilatkozta Szabó Ervin a Kulcs-Soft vezérigazgatója.

A Kulcs-Soft Nyrt. konszolidált árbevétele 2018-ban 1,755 Mrd volt, vevőinek száma meghaladta a 65.000-et Magyarországon. Nemzetközi szinten a cég által fejlesztett BizXpert számlázó applikációt 140.000 töltötték már le. Komplex termékportfoliójának köszönhetően piacvezető a szegmensben, abban a tekintetben, hogy egyedüli szállítóként képes az ügyfelek ügyviteli, könyvelési, bérszámfejtési, tárgyieszköz és útnyilvántartási
tevékenységének támogatására.

Kibocsátók a honi börzén

A Budapesti Értéktőzsdén a következő vállalatok szerepelnek.

Tanulj, hogy ületelhess!

A frankfurti tőzsdét 1585-ben alapították az árfolyamok rögzítésére.

Kanada legnagyobb börzéje, a torontói tőzsde (TSX) 1852-ben alakult.

Ezt olvasta már?

Egyre romlanak a Nissan eredményei »