Lassan kapaszkodott tovább a MOL - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Emelkedő csatornájában igyekezhet tovább emelkedni az olajvállalat árfolyama. A 3350-es lokális csúcs lehet célozható, ha kitart a papír lendülete.

15 perces

Ismét mérsékelt emelkedést tudott produkálni a MOL árfolyama, a keddi kereskedésben is 3200 fölé érkezet a zárás, érdemben napon belül sem ingott meg a papír. A cél a 3300-nál húzódó ellenállás, illetve a 3350-nél található lokális csúcs lehet, ezek az értékek okozhatnak fejtörést további erősödés esetén. Fontosabb támaszt 3100 jelent, ennek a szintnek a szignifikáns letörése nyitna utat lefelé a folytatásban.

Támasz: 3100

Ellenállás: 3300; 3350

Napi

Maradt az alacsony forgalom mellett történő mérsékelt emelkedés az olajvállalat árfolyamánál, továbbra is 3200 fölé tudott zárni a papír. A csatornában emelkedésnek nincs érdemi akadálya a grafikonra tekintve, így ha sikerül némileg megerősíteni a momentumot, akkor a 3300-3350-es szintek felé lehet tovább kapaszkodni. Komolyabb negatív jelzést csak a már 3100 fölé érkező emelkedő trendvonal és 50 napos mozgóátlag párosának letörése jelentene.

Támasz: 3120 (MA 50, trendvonal)

Ellenállás: 3300; 3350

Heti

Gyengült a MOL árfolyama az elmúlt héten, de még így is jelentős mínuszokat küzdött le, amivel így ismét a csatorna tetejéhez tudott zárni. A hetes grafikonon változatlanul mérsékelt lehet a tér felfelé, a nagy emelkedő csatorna tetejétől történő tartós elrugaszkodás így megkérdőjelezhető a továbbiakban, melyet már az elmúlt hetek gyertyái is jeleztek. Érdemes tehát óvatosan bánni a vételekkel a csúcsok közelében, továbbra is elképzelhető, hogy adódik majd jobb beszállási lehetőség, ha további korrekció érkezik a csatornában.

Támasz: 3100-3200

Ellenállás: 3350

Forex szemináriumok

Tudtad, hogy ha megtanulsz egy pénzkezelési módszert a valószínűségre...

Technikai elemzések

Az elmúlt két hónap emelkedése után korrigálhat érdemben a német index.

36500 pontnál már ellenállást találhat a hazai index.

Teljesítette a rövidtávú célárat a gyógyszergyártó árfolyama.

A 10000 forintos szintig zuhant a bankpapír a szerdai kereskedésben.

Továbbra is elfér egy korrekció a távközlési vállalat árfolyamánál.

Kis híján teljesültek a rövidtávú célárak az olajvállalat árfolyamánál.

OpcioGuru

Teljesen mindegy, hogy opciós kereskedéssel vagy sem, amilyen korán csak...

Private Banking

A múlt évben néhányszor érintettük a főleg amerikai startupok témakörét.

Ezt olvasta már?

Korrigált a BUX - technikai elemzés »