-->

Mi akaszthatja meg a Waberer's-t?

| forrás:
TF-információ
| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Ígéretesnek indul a Waberer's tőzsdei bevezétése, de mint minden esetben, itt is több kockázat azonosítható a várható előnyök mellett.

A videó kattintásra indul.

A Waberer’s tőzsdére lépésének időzítése kedvező, hiszen a makrokörnyezet támogató, emellett az iparági trendek is pozitívak. Ugyanakkor érdemes a kockázatokra is figyelni, hiszen uniós szabályváltozások és persze a brexit is hatással lehet a cégre.

Egyből az ötödik legnagyobb

Az elmúlt két évtized során a Waberer's képes volt arra, hogy egyenletes növekedést érjen el. Ami a jövőt illeti, a Waberer's célkitűzése az, hogy fenntartsa és bővítse vezető szerepét, oly módon, hogy folytatja szerves fejlődését is, miközben válogatott akvizíciókat hajt végre.

Vonzó befektetési lehetőségnek tartja az Equilor Befektetési Zrt. a Waberer's részvényeit az 5100-6300 forint közötti kibocsátási ársávban, ugyanakkor a papírhoz kapcsolódó jelentős kockázatokat is érdemes mérlegelni. Ezek közül a legfontosabbak a változó európai szabályozás, a brexit-tárgyalások kimenetele és az európai szállítmányozási szektor csökkenő jövedelmezősége.

Más nevet kell használniuk

A Waberer’s név elvesztése az elemzők szerint a kibocsátásra nincs jelentős hatással, mindössze egyszeri, komolyabb kiadással járó névváltást tesz szükségessé. A társaság által tervezett lengyel Link akvizíciója jól illeszkedik a vállalat növekedési terveihez, a Waberer’s az erősen konszolidálódó fuvarozói piac nyertese lehet.