Mindenkori csúcsokat érintett a BUX - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Napon belül sikerült új csúcsra érnie a hazai indexnek, kitörésről azonban egyelőre nem beszélhetünk, de kitartóan kapaszkodik a mindenkori csúcsba az árfolyam.

15 perces

Új mindenkori csúcsokat érintett a BUX árfolyama a szerdai kereskedésben, 28200 fölé is sikerült szánia, a zárás azonban csak 38119 ponthoz érkezett. Panasz így sem lehet az index teljesítményére, gyengeség jeleit továbbra sem mutatja, kitartóan ragaszkodik a mindenkori csúcsokhoz. Az innen érkező felpattanással nyílhat további út az emelkedés számára, először a 39000 pontos mérföldkő felé. Lefordulás esetén maradhat az elmúlt időszak sávjában az index, 37400, majd a 37000-es lélektani támaszzóna jelentenek mankókat lefelé.

Támasz: 38000; 37400

Ellenállás: 38200

Napi

Új mindenkori csúcsra érkezett a hazai index, meggyőző kitörésről azonban még nincs szó, ezzel próbálkozhat a folytatásban is az árfolyam. A technikai kép kedvező, egy lefordulás esetén az emelkedő trendvonal elesésével kapnánk meg az első negatív jelzést. A mindenkori csúcsokhoz tapadás azonban egyelőre emelkedési szándékot mutat az elmúlt hetekben, egy forgalom mellett érkező kitöréssel lehetne érdemben tovább emelkedni a folytatásban.

Támasz: 37200 (trendvonal)

Ellenállás: 38125

Ezt olvasta már?

Új mélypontok felé indulhat a BUX »