Nem tudott feljebb lépni az MTelekom - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Napon belül tudott csak pluszokat mutatni a távközlési vállalat árfolyama, a nap végére azonban ismét a 470 forintos értéken állapodott meg a papír.

15 perces

Próbálkozott az emelkedéssel szerdán az MTelekom árfolyama, miután sikeresen oldalazott ki a csökkenő trendjéből, de ezúttal sem tudott tartósnak bizonyulni a felfelé fordulás. 473 forintig jutott napon belül a papír, mielőtt visszafordulva ismételten 470 forinthoz zárt, tovább tapadva ehhez a szinthez. A technikai kép így nem tudott érdemben javulni, a 470-es szint szignifikáns elesése pedig továbbra is lehetőség maradt, melynek bekövetkezése először 464 forinthoz ejtheti a papírt.

Támasz: 470

Ellenállás: 480

Napi

Nem tudott együtt erősödni a hazai piaccal az MTelekom, a mérsékelt kezdeti pluszokat visszatesztelve maradt 470 forinton az árfolyam. Továbbra is lényegében eseménytelen napokon vagyunk túl, az emelkedő csatorna alá oldalazással azonban megvan a lehetőség a lefelé fordulásra és a további gyengülésre. Amennyiben továbbra sem tud 470-től elemelkedni a papír, elsőként a 464-nél érintett alj lehet célba vehető, mely alá ereszkedve további tér lehet nyitva a májusban érintett alsó értékekhez.

Támasz: 470; 464

Ellenállás: 480 (MA 200)

Heti

Elolvadtak az MTelekom két héttel ezelőtt pluszai, a 470 forinthoz történő visszatérés a nagy emelkedő csatorna aljához visszatérést is jelenti. A szignifikáns letörés az évek óta tartó trendből negatív irányba terelheti a folytatásra irányuló várakozásokat. Van tehát ok az aggodalomra a fontos támasznál, ha nem érkezik meg ismét a vételi erő. A letörés akár a 430-nál kialakított erős támasz visszatesztelését is magában hordozhatja.

Támasz: 470

Ellenállás: 500

Forex szemináriumok

Tudtad, hogy ha megtanulsz egy pénzkezelési módszert a valószínűségre...

Technikai elemzések

Az elmúlt két hónap emelkedése után korrigálhat érdemben a német index.

36500 pontnál már ellenállást találhat a hazai index.

Teljesítette a rövidtávú célárat a gyógyszergyártó árfolyama.

A 10000 forintos szintig zuhant a bankpapír a szerdai kereskedésben.

Továbbra is elfér egy korrekció a távközlési vállalat árfolyamánál.

Kis híján teljesültek a rövidtávú célárak az olajvállalat árfolyamánál.

OpcioGuru

Teljesen mindegy, hogy opciós kereskedéssel vagy sem, amilyen korán csak...

Private Banking

A múlt évben néhányszor érintettük a főleg amerikai startupok témakörét.

Ezt olvasta már?

Korrigált a BUX - technikai elemzés »