Nem volt irány a Richter kereskedésében - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Meghatározó támaszától tisztes távolságban tartotta magát a gyógyszergyártó árfolyama, egyelőre azonban nincs meg a felfelé forduláshoz szükséges erő a papírban.

15 perces

Nem talált magára a Richter árfolyama hétfőn, a nap elején látott felpattanással nem tudott kilépni az elmúlt napok csökkenő ékjéből, visszafordulva pedig 5600 közelébe csorgott le, mielőtt az 5665 forintos záró értéket beállította volna. Ezzel lényegében nem történt érdemi változás az árfolyamnál, egyelőre nem sikerült érdemi kapaszkodót találni. A csökkenő ékből kilépés adhatna lehetőséget az emelkedésnek. 5915 forintnál találjuk az első akadályt a korábbi résalj képében, de 6000 és 6120 is érdemi akadályok az emelkedésben.

Támasz: 5500

Ellenállás: 5915; 6000

Napi

Rendkívül alacsony forgalom mellett maradt a pénteki kereskedésben beállított szinten a gyógyszergyártó árfolyama, nem volt irány a tegnapi kereskedésben sem. 5500 továbbra is kritikus támaszszint lefelé, ennek letörése jelentene további teret a gyengülésnek, illetve megújuló negatív jelzéseket, míg fölfelé kezdetnek a meredek csökkenő trend átlépése tűzhető ki célul. Érdemi ellenállást jelenthet majd a 6000-6120-as zóna is.

Támasz: 5500

Ellenállás: 6000; 6120

ARC

Rubens Menin, a brazíliai MRV Engenharia e Participações S.A (MRV) alapító...

FIGYÚZZ ! ! !

Már közhely, hogy a mesterséges intelligencia miatt munkahelyek szűnnek meg.

Egy új műholdnak köszönhetően hamarosan minden eddiginél gyorsabb lesz a...

KRIPTOVALUTÁK VILÁGA

35 milliárd vont (31,51 millió dollárt) loptak el.

Történelmi jelentőségű kijelentést tett az amerikai tőkepiaci felügyelet...

ÜZLET

Kétmilliárd forint értékű beruházás valósul meg az idén Hajdúszoboszlón.

Ezt olvasta már?

Bizonytalan lábakon a Micron árfolyama »