Nyomás alatt maradt az MTelekom - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Új lokális aljra zárt a távközlési vállalat árfolyama, továbbra is gyengélkedik a papír, az általános irány maradhat a lefelé.

15 perces

Szerdán is gyenge teljesítményt nyújtott az MTelekom árfolyama, nem tudott pozitív jelzést adni továbbra sem a grafikon, csak napon belül sikerül pluszokat elérni. A csökkenő trendvonallal nem bírt az elmúlt napokban a papír, lefordulva róla tegnap 443 forintig esett zárásig. Ez kis híján napi minimumos zárás, egyelőre tehát nem látszik a fordulási szándék a grafikonon, továbbra is érdemes lehet kivárni a vételekkel. Ha kitart a negatív hangulat a folytatásban is, akkor 430 felé folytatódhat az út. Pozitív megmozdulás rövidtávon a csökkenő trendvonal átlépése lenne. Ezzel lehetne megpróbálkozni a 460-as szint felé kapaszkodással.

Támasz: 430

Ellenállás: 460

Napi

Nem enyhült a nyomás a távközlési vállalat árfolyamán. A forgalom ugyan csökkenőben, érdemi vételek azonban nem látszanak, az alsó Bollingerre tapadva gyengül tovább a papír. Rövidtávon benne van egy felfelé korrekció a grafikonban, különösen, ha elhisszük a berajzolt januári csatornát, ennek fényében 453, illetve akár 460 felé is jöhet egy hullám fölfelé a folytatásban. Az irány azonban jelenleg a lefelé maradhat összességében, a 430-as masszív támaszszint elérése kerülhet a forgatókönyvbe az elkövetkező időszakra.

Támasz: 430

Ellenállás: 460

ARC

Markus Villig, napjaink egyik leggyorsabban növekvő...

FIGYÚZZ ! ! !

Már közhely, hogy a mesterséges intelligencia miatt munkahelyek szűnnek meg.

Felismeri az élelmiszerekben található allergéneket a uSchool vállalakozói...

KRIPTOVALUTÁK VILÁGA

Történelmi jelentőségű kijelentést tett az amerikai tőkepiaci felügyelet...

Meghekkelték a hét végén a Coinrail dél-koreai kriptodeviza-váltó platformot,...

ÜZLET

Jelentősen erősödött az M&A piac.

Ezt olvasta már?

Kiemelten fontos szintnél a BMW »