OTT-ONE, Asura és a mesterséges intelligencia

| forrás:
OTT-ONE, Asura
| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Az OTT-ONE Nyrt. arról tájékoztatta a befektetőket, hogy viszonteladói szerződést írt alá az Asura Vision Ltd. társasággal, amellyel az egész világra kiterjedő kizárólagos viszonteladói jogosultságot szerzett az Asura mesterséges intelligencián alapuló objektumfelismerő rendszerének értékesítésére.

Ez többek között gépjárművek rendszámtábláinak, járművek típusának és fegyverek automatizált felismerésére fejlesztették ki. A részvénytársaság most azt is közölte, hogy az OTT-ONE Nyrt. –amerikai partnere közreműködésével –stratégiai megállapodásokat kötött a fenti technológiák hasznosítására az amerikai T2 Systems, Inc. és Umojo vállalatokkal. Az Indianapolisban, Indiana államban székhellyel rendelkező, 1994 óta működő T2 Systems, Inc. az USA piacvezető parkolási technológia szolgáltatója, amely az USA parkolási piacának mintegy 25 százalékát uralja. Az általa működtetett „UNIFI Parking Management Platform” komplex parkolási tranzakció kezelőmegoldásokat nyújt jellemzően önkormányzatok, egyetemek, kórházak, repterek, szállodák, továbbá más közintézmények és vállalatok részére.

Az OTT-ONE Nyrt-vel kötött beszállítói megállapodással a T2 Systems, Inc. 2019-től kezdődően integrálja ügyfelei részére nyújtott szolgáltatáscsomagjába az Asura AI-alapú rendszámfelismerő megoldását. A technológiai integrációs folyamat már kezdetét vette. A Részvénytársaság a T2 Systems, Inc-vel megkötött beszállítói megállapodás eredményeként az Asura megoldásainak értékesítéséből 2019-től kezdődően jelentős árbevételre számít.

Az Umojo piacvezetők közé tartozó felhőalapú, többek között kamerákat, riasztásokat és adatelemzést integráló platformja testre szabható parkolási megoldásokkal áll ügyfelei rendelkezésére, amely egyetlen garázs méretétől kezdve akár egész önkormányzatokat és parkolási portfoliókat képes kiszolgálni. A megállapodás alapján az Umojo az Asura által fejlesztett, teljesen automatizált parkolási menedzsment megoldásokat vásárol az OTT-ONE Nyrt-én keresztül 2019-től kezdődően az USA teljes területére, 2019-ben legalább 500.000 amerikai dollár értékben.

Ezt olvasta már?

A helyzet ellenére sikeres évre számít az OTT-ONE »