Ráérősen korrigál az OTP - technikai elemzés

| olvasási idő: kb. 1 perc

Lefelé vette az irányt 4400-tól az OTP árfolyama, a dupla csúcs nyakvonalának letörése esetén számíthatunk a 200 napos mozgóátlag tesztelésére a közeljövőben.

15 perces

A várakozásoknak megfelelően lefelé vette az irányt az OTP árfolyama, nem bírt a 4400-as szinttel. Több mint 1%-os gyengüléssel a 4360-as érték alatt zárt, mely a korábbi sáv tetejét képezte. A következő állomás ennek az alja lehet 4280-nál, ez a következő egy-két napban elérhető lehet. A korrekció végét továbbra is 4100 fölé várhatjuk, ezt követően ismét az emelkedés útjára léphet a papír, és próbálkozhat a 4440-es ellenállással is.

Napi

Menetrendszerűen halad a bankpapír árfolyama, tovább formálódott a tegnapi nap folyamán a dupla csúcs, hamarosan a nyakvonalhoz érhet az árfolyam, 4300-nál. Letörése esetén rövidesen következhet a 200 napos mozgóátlag tesztelése, ahonnan jó eséllyel fordulhat majd a papír. További bullish jelzést a 4440-es ellenállás áttörése jelenthet, ha ez sikerül, akkor rövidesen a 4600-as értékhez érkezhet meg az árfolyam.

Heti

Komoly ellenállás akasztotta meg az OTP rallyját, a 4400-as szintről fordult az árfolyam. Egyelőre még igen csekély korrekciót mutatott be, ez folytatódhat ezen a héten. A hetes grafikonon is a 4100-as szint látszik, mint az első komolyabb támasz, ami megfordíthatja a korrekciót, erre az értékre mindenképpen érdemes figyelni. A technikai kép továbbra is pozitív, rendkívül fontos szinteket hagyott maga mögött az árfolyam, a későbbiekben tovább próbálkozhat a 4400-as szinttel.

Ezt olvasta már?

336 és 337 forint között libikókázott az euró ára »