SET GROUP - többszázmilliós keretszerződés

| olvasási idő: kb. 1 perc

SET GROUP NyRt. bejelentette, hogy a Farmer-mix Kft. 2019. március 7. napján keretszerződést kötött az UBM Holding Nyrt-hez tartozó UBM Farm Takarmány Zrt.-vel.

A szerződés értelmében az UBM Farm Takarmány Zrt. köteles évente minimum 250.000.000.-Ft, maximum 510.000.000,-Ft értékben a Farmer-mix Kft-vel takarmányt gyártatni. A szerződésben vállalt mennyiség teljesítésnek biztonsága érdekében a Farmer-mix Kft. 2019. március 4. napjától bevezette az „SAP Business One ”vállalatirányítási rendszerét.

A cégcsoport,a kapacitások bővítése érdekében a Farmer-mix Kft-nél tőkeemelést tervez, hogy új kiszolgáló eszközök beszerzéséhez, valamint a gyártási folyamatok teljes automatizálásához további forrást biztosítson. A Farmer-mix Kft. középtávú tervei között szerepel egy újabb, a közelben létesítendő telephely építése. A zúj gyárral a jelenlegi gyártási kapacitást mintegy négyszeresére tervezik emelni, az egyre növekvő külföldi piaci igények kielégítése érdekében.

A SET GROUP felhívja a figyelmet arra, hogy a tájékoztatásban szereplő összegek tájékoztató jellegűek, azokat a szerződében meghatározott mennyiségek, valamint az utolsó 3 hónap átlagárainak figyelembevételével tüntették fel.