Szépen menetelt a Donau House

| forrás:
Donau House
| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Erős első félévet követően 2018. harmadik negyedévében is fenntartotta 20%-os éves növekedését a cégcsoport franchise ingatlan közvetítési tevékenysége, 2,7 milliárd forint negyedéves jutalék volumennel újabb rekordot érve el.

A közvetített hitelek volumene kimagasló növekedéssel 55%-kal bővült 2017. azonos időszakához képest. A saját iroda szegmens jutalékbevétele szintén erős negyedévet tudhat magáénak, az összjutalékok 14%-kal bővültek köszönhetően a Csehországban és Magyarországon elért 25% fölötti növekedésnek.

A lengyel tevékenységek 9,2 milliárd forint összegben közvetítettek hitelt 2018. harmadik negyedévében, 85%-kal felülmúlva 2017. év azonos időszakát. A franchise ingatlanközvetítői hálózat jutalék volumene 8%-kal mérséklődött, elsősorban az irodaszám csökkenésének köszönhetően. Magyarországon a franchise ingatlanközvetítői hálózat folytatta kiemelkedő teljesítményét az év harmadik negyedévében is, 2,3 milliárd forintos jutalék volumennel 25%-os növekedést ért el 2017. harmadik negyedévéhez képest.

A növekedést az irodaszámok 160-ről 165-re bővítése és az egy irodára jutó átlagos jutalék volumenek folyamatos emelésének együttes hatása okozta. A közvetített hitelvolumenek éves szinten 41%-kal bővülve 16,0 milliárd forintot tettek ki, mely új negyedéves csúcsnak számít. A lakástakarékpénztári volumenek újra növekedni kezdtek és 6,3 milliárd forintot tettek ki a negyedévben.

Kibocsátók a honi börzén

A Budapesti Értéktőzsdén a következő vállalatok szerepelnek.

Tanulj, hogy ületelhess!

A frankfurti tőzsdét 1585-ben alapították az árfolyamok rögzítésére.

Kanada legnagyobb börzéje, a torontói tőzsde (TSX) 1852-ben alakult.

Ezt olvasta már?

Ingatlanok egymillió forint négyzetméterár felett »