Tovább korrigált a Richter - technikai elemzés

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

A piacnyitást követően tudott emelkedni a korrekció jegyében a gyógyszergyártó árfolyama, a nap hátralevő részében azonban nagyrészt oldalazást láthattunk.

15 perces

Oldalazó mozgást láthattunk a Richter árfolyamánál a tegnapi nap nagy részében, folytatódott a héten látott zuhanás konszolidációja. Szerdán így is sikerült pluszban zárni, de a 6500 fölé érkezés továbbra is elmaradt. 6400 a kritikus támasz lefelé, változatlanul ennek elesésével nyílhat további tér lefelé. Ha ez a szint nem esik el, akkor lehet tovább építkezni felfelé, az emelkedéshez a 6530-nál kialakított rövidtávú akadály és a csökkenő átlépése lehet szükséges.

Támasz: 6400

Ellenállás: 6530

Napi

Még egy lépéssel feljebb tudott lépni a gyógyszergyártó árfolyama, mielőtt a nap hátralevő részét oldalazással töltötte volna, ezzel az alsó Bollingerhez tudott visszakapaszkodni a papír a korrekció részeként. A folytatásban is az elkezdett konszolidáció folytatására számíthatunk, egyelőre azonban kérdéses, hogy érdemi emelkedést tud-e bemutatni az árfolyam ennek keretében. Amennyiben maradnak a negatív kilátások, akár ismét nyomás helyezhető a kritikus 6400-as támaszra, melynek elesésével számíthatnánk jelentős mínuszokra a későbbiekben.

Támasz: 6400

Ellenállás: 6800

ARC

Rubens Menin, a brazíliai MRV Engenharia e Participações S.A (MRV) alapító...

FIGYÚZZ ! ! !

Már közhely, hogy a mesterséges intelligencia miatt munkahelyek szűnnek meg.

Egy új műholdnak köszönhetően hamarosan minden eddiginél gyorsabb lesz a...

KRIPTOVALUTÁK VILÁGA

35 milliárd vont (31,51 millió dollárt) loptak el.

Történelmi jelentőségű kijelentést tett az amerikai tőkepiaci felügyelet...

Ezt olvasta már?

Bizonytalan lábakon a Micron árfolyama »