Új gazdasági igazgató a Duna House-nál

| olvasási idő: kb. 1 perc

A DUNA HOUSE HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság tájékoztatta a befektetőket, hogy augusztus 1. naptól Schilling Dániel tölti be a Duna House Holding Nyrt. gazdasági igazgatói pozícióját a társaságtól távozó Tóth Zoltán utódjaként.

Az új gazdasági igazgató a teljes cégcsoport pénzügyi, kontrolling és számviteli működéséért, valamint a befektetői kapcsolattartási és M&A területeiért lesz felelős.

Schilling Dániel közgazdászként végzett a Budapesti Corvinus Egyetemen, emellett CEMS MIM diplomával rendelkezik. Tanulmányait követően a Zurich Insurance Group barcelonai regionális központjában foglalkozott post-merger integrációval, majd 2009-től a Concorde Vállalati Pénzügyek Kft-nél (későbbi nevén Concorde MB Partners) folytatta pályáját. A Concorde-nál töltött évei során számos M&A és tőkepiaci tranzakcióban vett részt Magyarországon és a régióban, ideértve a Duna House Holding Nyrt. 2016. novemberi IPO-ját is.

A 34 éves szakember 2017 októberében csatlakozott a Duna House Csoporthoz befektetői kapcsolatok és M&A vezetői pozícióban. Schilling Dánielnek jelenleg 521 db Duna House Holding Nyrt. törzsrészvény van a tulajdonában, amit korábban, kereskedelmi forgalomban vásárolt.

Ezt olvasta már?

Véget ért az ingatlanpiac átmeneti fellendülése »