Újabb változást jelentettek be a Waberer's-nél

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Szemerey Lóránd értékesítette a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft.-ben lévő üzletrészét.

A Waberer's International Nyrt. ajánlatát elfogadva Szemerey Lóránd, és a vevő képviseletében Lajkó Ferenc vezérigazgató a mai napon az üzletrész-adásvételi szerződést aláírta.

Szemerey Lóránd korábbi cége, a Szemerey Transport Zrt. 2013-ban beolvadt a Waberer's Logisztika Kft-be. A folyamat végeztével jött létre a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft., amely cég eddig Waberer's International és Szemerey közös tulajdonban működött.

„A továbbiakban is a közúti árufuvarozás piacán folytatom a munkám. A Waberer's-Szemerey Logisztika Kft. munkatársainak és a vállalat vezetésének további sok sikert kívánok a jövőbeni működésük során” - mondta el az üzletrész-értékesítéssel kapcsolatban Szemerey Lóránd.

Kedden részvényeladást jelentettek be

A B.V. CEE Transport Holdco S. à r. l. megkezdi legalább 2 615 462 darab, a Waberer's Nyrt-ben tulajdonolt részvénye értékesítését, amely mintegy 40 millió eurót képvisel - tájékoztatott rendkívüli közleményében a társaság.

Ez a mennyiség a Waberer’s részvénytőkéje 15 százalékának, illetve az eladó jelenlegi részesedése 21 százalékának felel meg. Az értékesítés gyorsított könyvépítéses eljárás keretében történik majd intézményi befektetők számára, amely a Waberer’s közkézhányadát mintegy 41 százalékra emeli.

Együttes globális koordinátorként és együttes könyvvezetőként az Erste Group, az UniCredit Corporate & Investment Banking és a Wood & Company jár el.

Ezt olvasta már?

Börze - tényleg minden jó,ha jó a vége »