Szűk Bollingerek után megtolható a felső szalag

| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

A 4800 forintos szinten nagy forgalommal vették a gyógyszergyártó részvényeit. Korábban letört szintek felé lehet elindulni innen.

Órás

Fordulás jeleit mutatja a Richter árfolyama a 4800-as szintnél. Hosszú évekre visszanyúló technikai zónát találunk itt, így nem lenne meglepő egy felfelé fordulás első körben. Ebbe az irány mutat a szűk Bollingereket követően a felső szalag megtolása, ami után a korábban letört 5000 forintos zóna visszatesztje kísérelhető meg. Van tér emelkedni a csökkenő ékben, egy ide érkező korrekció elvárható lehet a folytatásban. További optimizmusra 5000, illetve az ék tetejének átlépése adna okot.

Támasz: 4800

Ellenállás: 5000

Napi

Fordul a gyógyszergyártó árfolyama, a 4800-as gigatámasz elérése után az alsó Bollinger és az ék aljának a támogatásával lehet megindulni a 2016 februárja óta nem látott szintekről. Forgalom is volt a tegnapi emelkedésben, adott a terep a felfelé kapaszkodáshoz. Ez minimum az 5000 forintos korábbi támasz visszatesztjét jelenti, de ha forgalom mellett sikerül majd emelkedni, akkor az ékből történő kitörésre is lehet próbát tenni. Innen tehát egyértelműen van upside a Richterben rövidtávon, a kérdés majd, hogy mit kezd a sorakozó ellenállásokkal a papír.

Támasz: 4800

Ellenállás: 5000; 5100

Ezt olvasta már?

Egy jelentős ugás volt New York-ban »