A Horvátországba vágyóknak kedvez a MasterCard

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 2 perc

Az idei nyári főszezonban már Horvátországot is érdemes megcéloznia a különleges és exkluzív élményekre vágyó Mastercard kártyabirtokosoknak: a priceless.com/Croatia oldalon számos olyan ajánlat közül válogathatnak, amelyeket csak számukra tesz elérhetővé a kártyatársaság.

Az ország új oldala ismerhető meg

Horvátország fantasztikus tengerpartjaival, történelmi látnivalóival, gazdag gasztronómiai és zenei világával, valamint kellemes klímájával méltán sorolható a világ legnépszerűbb úticéljai közé – 2016-ban 15,5 millió turista látogatott el ide a világ minden tájáról.

A Priceless Croatia nevű program a turistáknak és a helyi kártyabirtokosoknak egyaránt lehetővé teszi, hogy teljesen új oldaláról ismerjék meg az országot, legyen szó gasztronómiáról, kultúráról, szórakozásról vagy vásárlásról. 

“A kutatásaink azt mutatják, hogy az embereket a tárgyi emlékek helyett sokkal inkább az autentikus élmények érdeklik. Ugyanakkor a pénznek a világ felfedezésében mégis fontos katalizátor szerep jut. Erre alapozva hoztuk létre a Priceless Cities programot, amivel kártyabirtokosok millióinak szeretnék hozzáférést adni különleges, lélegzetelállító élményekhez világszerte. Nagyon örülünk, hogy már Horvátország is csatlakozott a programhoz, hiszen az ország természeti szépségeinek, gazdag gasztronómiájának és kulturális örökségének köszönhetően egyre népszerűbb a turisták körében - ez pedig nagyszerű lehetőség a felbecsülhetetlen élmények szerzéséhez.” – mondta Helena Trajkovski a Mastercard Horvátországért és Szlovéniáért felelős marketing vezetője. 

Egynapos lehetőség

A Mastercard kártyabirtokosok egy egyszeri regisztrációt követően máris élhetnek az egynapos kirándulás lehetőségével a lenyűgöző Kék – és Zöld – barlangokban Biševo szigetén. Ezt egy kulináris élmény követheti a Palmižana Meneghello nevű étteremben a Paklinski szigeteken.

Ezen felül hajózhatnak a Neretván, miközben a folyóvölgyben gyönyörködnek, vagy éppen az isztriai Zigante étteremben kóstolhatnak szarvasgombát. A még ennél is különlegesebb élményre vágyók egy bűvész társaságában járhatják be a zadari Illúziók Múzeumát. A programlehetőségek között van még egyedi városnézés Dubrovnikban, szabadtéri concert VIP vendégként Šibenikben, vagy VIP belépő backstage túrával az Ultra fesztiválra.  

„A Mastercardnál büszkék vagyunk arra, hogy egyszeri és megismételhetetlen élményekkel ajándékozzuk meg az itt élőket és ide látogatókat. A programban részt vevő partnereink csak és kizárólag a Mastercard kártyabirtokosok számára biztosítják ezeket. Azzal, hogy belépett a Priceless Cities programba, Horvátország a fogyasztók hűségét szeretné meghálálni és biztosítani, hogy az élményekkel teli utazás készpénzmentes is lehessen. Ezzel egy időben további kereskedőkkel együttműködve bővíteni is szeretnénk majd a turisztikai ajánlatokat és ezzel is hozzájárulni, hogy hazánk világszínvonalú úticél legyen.” – mondta Sanja Žigić a Mastercard Horvátországért felelős vezetője.

Random Capital
Hirdetés
Lakáshitel-kalkulátor
Hirdetés
Ezt olvasta már?

Még nem tértek vissza Csehországba a turisták »