Belenyúl a fintechbe a Mastercard

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

A Mastercard bejelentette a fintech iparág fejlődését támogató Accelerate kezdeményezés elindulását.

A piacvezető fizetéstechnológiai vállalat testreszabott támogatási megállapodásokat tervez a szektor szereplőivel, piaci adatokkal, szakmai és technológiai eszközökkel, befektetésekkel elősegítve ezen cégek növekedését. A már sikeresen futó Start Path programmal összehangoltan kialakított Accelerate erősíti a Mastercard elkötelezettségét a fintech közösség és az újgenerációs digitális bankok felé.

A programhoz csatlakozó vállalkozások terjeszkedését a Mastercard licensz szakértőkkel és ügyfélkapcsolati szakértelemmel támogatja. Emellett hozzáférést kaphatnak a vállalatuk növekedését gyorsító iparági adatokhoz és az adatelemzést segítő eszközökhöz is. A program piaci alapon biztosít erőforrásokat a stratégiai befektetésekhez, melyekkel a cégek már korai fejlődési szakaszukban is megfelelhetnek a tőkekövetelményeknek.

Tanulj a tőzsdén kereskedni 21 nap alatt! Kérd az INGYENES videóidat még ma! (A kereskedés kockázatos.) (x)

“Hosszú távon is szeretnénk a világ fintech vállalkozásai mellett partnerként állni és az Accelerate nevű kezdeményezésünk a következő lépést jelenti ezen az úton” – mondta Ann Cairns a Mastercard alelnöke.

“A fintech cégek a világ egyik leggyorsabban fejlődő és legélénkebb közösségét alkotják, a Mastercard pedig elkötelezett abban, hogy segítse a további növekedésüket és felszabadítsa teljes potenciáljukat” - tette hozzá.

A Mastercard az elmúlt években több úttörő vállalkozást segített a nemzetközi márkává alakulásban, jelenleg több mint 30 feltörekvő és már régóta stabil digitális bankot támogat Európa szerte. Egyre több fogyasztó kötelezi el magát a digitális bankolás mellett és egyre magasabbak az elvárásaik is – ezt a Mastercard kutatásai is alátámasztják.

Hirdetés
Lakáshitel-kalkulátor
Hirdetés
Ezt olvasta már?

Szüksége van a vállalatok innovációjára »