Csalódást okoz Donald Trump

| forrás:
TF-információ
| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Nagy várakozások előzték meg Donald Trump elnökségét, de az első 130 nap lehűtötte a piaci kedélyeket. Az ObamaCare teljes eltörlésére nem került sor az első 100 napban, az adóreform komoly ellenállásba ütközött a törvényhozásban.

Fapados szállodákkal próbálkozik a Trump-birodalom

Az amerikai elnök vállalatbirodalma új, ezúttal alacsonyabb kategóriás szállodaláncolat kiépítését kezdi meg.

Az új vállalkozásról Donald Trump idősebbik fia, ifj. Donald Trump számolt be a sajtónak helyi idő szerint hétfőn. Elmondta: az eddigi luxushotelek helyett ezúttal kifejezetten a szűk pénztárcájúak számára terveznek szállodákat nyitni.

Az ötlet a tavalyi választási kampány során született, mert - mint ifjabb Trump kifejtette - azzal szembesültek, hogy túl sok a luxusszálló, de nincs elég szállodai férőhely a kispénzűeknek. Az új szállodaláncolat az Amerikai Ötlet nevet kapja, hoteljei háromcsillagosak lesznek, és az első három szállodát a déli Mississippi államban nyitják meg.

Kilép a klímamegállapodásból az USA

Donald Trump amerikai elnök bejelentette, hogy kilépteti az Egyesült Államokat a párizsi klímaegyezményből, egyúttal új klímatárgyalásokat sürgetett.

A Fehér Ház Rózsakertjében mondott mintegy félórás beszéde előtt Mike Pence alelnök méltatta Donald Trumpot, s hangsúlyozta, hogy elnökségével "Amerika ismét nagy lesz".

Olvastad már? Összekap Európa és Amerika?
A francia elnök még csak vasmarokkal szorongatta hosszú másodperceken át meglepett amerikai kollégája kezét. A német kancellár és külügyminisztere pedig keményen beszólt Donald Trumpnak ezen a hétvégén. Ön szerint összekap Európa és Amerika? Szavazzon!

Hirdetés
Lakáshitel-kalkulátor
Hirdetés
Ezt olvasta már?

Amerikai agrártermékeket vásárolna Kína »