Karácsonykor sincs hová menniük

| forrás:
sonline.hu
| olvasási idő: kb. 1 perc

Kivétel nélkül az összes lakó a Borostyánvirág Anyaotthonban töltik a karácsonyi ünnepeket. Az intézmény dolgozói vacsorával és ajándékokkal kedveskednek a bántalmazott anyáknak és gyermekeiknek - írja a Somogy megyei Hirlap online kiadása.

– Szeretnék egy baba kocsit és egy színes nyakláncot – mesélte Hanna. A ötéves kislány levelet küldött a Jézuskának. Lerajzolta, hogy milyen ajándékra vágyik. Levele egy budapesti társaságnál landolt, akik névre szólóan mindegyik anyaotthonos gyermeknek összeállítottak egy csomagot, amely vágyaikat tartalmazza.

– Mindig nagyon meghitt és örömteli pillanat mikor a kicsik kibontják az ajándékokat és azt találják benne, amire vágytak – mondta el Biró Dániel. A Borostyánvirág Anyaotthon vezetője hozzátette: az idei évben kivétel nélkül mindenki bent marad az intézményben, mert nincs a családoknak olyan háttérországuk, ahová hazatérhetnek. Egy család hitelt örökölt és emiatt került nehéz helyzetbe, a többiek mind kapcsolati erőszak áldozatai. (fotó: sonline.hu)

Hirdetés
Lakáshitel-kalkulátor
Hirdetés