Kína ismét nyit Magyarországra

| forrás:
TF-információ
| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

A ChinaCham Hungary Magyar Kínai Gazdasági Kamara és a Budapest China Mart 2012. október 4-6. között kínai partnereivel közösen Mi otthonunk! címmel ingyenes építőipari és lakberendezési szakmai kiállítást és vásárt szervez.

Otthon. A legkedveltebb szó, a leginkább vágyott környezet. A legtöbb időt ennek csinosítására, építésére, szépítésére szenteljük! A kiállításon az építők és építtetők, a lakberendezők és a családok is megtalálják a számukra szükséges és fontos építőanyagokat, bútorokat, díszítőelemeket. A kiállítás különleges alkalmat teremt a magyar építőipari beszerzők számára, hiszen ismerkedhetnek és üzleti kapcsolatokat építhetnek ki kínai gyártókkal.

A kínálatban szerepel fürdőszobakabin gyártó, ajtó-, ajtózár-gyártó, szigetelés-technikával fogalakozó kereskedő, valamint bútorgyártó és világítástechnikai cég, de találkozhatnak dekorációs elemeket és kiegészítőket forgalmazó vállalatokkal is az idelátogatók.

A kiállítás alatt kulturális programok sora várja a látogatókat. Kínai teakultúra, Feng Shui tanácsadás, kínai kalligráfia, oroszlántánc.

2012. október 4-6. 10.00 órától | Budapest China Mart – Bp. Szentmihályi út 171.

A rendezvény ingyenesen látogatható!     » Regisztráció

További információk: 1/ 414 7288 | program@chinamart.hu

www.chinamart.hu

Hirdetés
Lakáshitel-kalkulátor
Hirdetés
Ezt olvasta már?

Franciaország túlzottan Kína ellátására van utalva »