Nyolc nap a pink péntek a Wizz Air-nél

| forrás:
Wizz Air
| szerző: | olvasási idő: kb. 2 perc

A Wizz Air "Pink Péntek" akciót hirdet meg, amelynek során nyolc napon át, november 22-ig 10százalék kedvezménnyel foglalhatók csoportos utazások minden, a téli menetrendben szereplő járatra.

A Wizz Air idén tehát a csoportos utazásokra biztosít jelentős kedvezményt a 44 országban elérhető 142 változatos úti célra. A légitársaság már 11 főtől elérhetővé teszi a csoportos foglalás lehetőségét, így a céges utak résztvevőin túl akár nagyobb baráti társaságok is kihasználhatják annak előnyeit. Az utasok neve a járat indulása előtt 72 órával ingyenesen módosítható és a viteldíjat két részletben is ki lehet fizetni több mint 30 nappal az indulás előtti foglalás esetén. A csoportos foglalás 55 személyig vehető igénybe.

A 10százalékos kedvezmény a csoportos viteldíjakra vonatkozik, beleértve az adókat és a nem választható költségeket, de nem vonatkozik az adminisztrációs költségre. A promóció közép-európai idő szerint 2018. november 22-éig tart. A promóció a wizzair.com oldalon, 11 és 55 személyre, diák- vagy nyugdíjascsoportnak nem minősülő csoportoknak végzett foglalásokra vonatkozik. A promóció nem érvényesíthető olyan foglalásokra, amelyeknél a viteldíj nem jelenik meg automatikusan, hanem az utasnak kell kérnie. Az utazási időszak korlátozott, az utazásnak 2019. március 31-éig be kell fejeződnie.

 

A „Pink Péntek” promóció – melynek neve a légitársaság repülőgépeinek festésére utal – a Wizz Air téli menetrendjében induló járatokra biztosít kedvezményt. Akik a tengerparti napsütésbe repülnének a hideg elől, elutazhatnak Tenerifére, Eilatba vagy Agadirba. A városlátogatások kedvelői akár Berlinben, Brüsszelben vagy Stockholmban is eltölthetik az év végi ünnepeket. A téli sportok szerelmesei pedig ellátogathatnak Milánóba, Bázelbe vagy Szófiába.

 

-VÉGE-

 

* A 10% kedvezmény a csoportos viteldíjakra vonatkozik, beleértve az adókat és a nem választható költségeket, de nem vonatkozik az adminisztrációs költségre. A promóció közép-európai idő szerint 2018. november 15-étől november 22-éig tart. A promóció a wizzair.com oldalon, 11 és 55 fő közötti, diák- vagy nyugdíjascsoportnak nem minősülő csoportoknak végzett foglalásokra vonatkozik. A promóció nem vonatkozik olyan foglalásokra, amelyeknél a viteldíj nem jelenik meg automatikusan, hanem az utasnak kell kérnie. Az utazási időszak korlátozott, az utazásnak 2019. március 31-éig be kell fejeződnie.

A Wizz Airről

A Wizz Air Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, jelenleg 105 darab Airbus A320 és A321 típusú repülőgépből álló flottát üzemeltet, több mint 600 útvonalat kínál 25 bázisról, 142 desztinációra, 44 országban. A Wizz Airnél mintegy 4000 szakember biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást és a nagyon alacsony árakat, aminek köszönhetően az elmúlt 12 hónapban 32 millió utas választotta a légitársaságot. A Wizz Airt a Londoni Értéktőzsdén jegyzik “WIZZ” kóddal, szerepel az FTSE 250 és az FTSE All-Share tőzsdei indexekben. A Wizz Air rendelkezik a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) üzemeltetés-biztonsági auditjának (IOSA) regisztrációjával, ami a légiközlekedési iparág legmeghatározóbb biztonsági elismerése. A légitársaság a közelmúltban az elérhető legmagasabb, 7 csillagos biztonsági minősítést kapta a világ légitársaságainak biztonságát és szolgáltatásait értékelő AirlineRatings.com felmérésében, 2017-ben pedig Az Év Európai Légitársasága címmel tüntette ki a neves Aviation 100 kiadvány, amely a légi ipar leginkább kiemelkedő teljesítményű szereplőit díjazza.

 

További információ:

Radó András                                                 Laky Zoltán

Wizz Air Group                                               Weber Shandwick

communications@wizzair.com                           wizzair@webershandwick.hu

  Kövessen minket az Instagramon: @wizzaircom

    Kövessen minket a Facebookon: @wizzair.com

   Kövessen minket a Twitteren: @wizzair

 

Jegyzetek a szerkesztőknek:

  • Minden járaton 180, illetve 186 üléses Airbus A320, valamint 230 üléses Airbus A321 üzemel

Képek a repülőgépekről és a személyzetről, valamint logók a következő címen találhatók: http://wizzair.com/en-GB/press

Ezt olvasta már?

A Wizz Airt választották Az Év Légitársaságának »