Szeptember elején jönnek a 32. Bábolnai Gazdanapok

| forrás:
mti
| olvasási idő: kb. 1 perc

Szeptember 5. és 8. között rendezik meg a 32. Bábolnai Gazdanapokat, amely az idén a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) egyik társrendezvénye lesz - jelentették be a szervezők kedden a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón, Budapesten.

Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért felelős államtitkára szerint a több mint három évtizedes múltra visszatekintő rendezvény a magyar agrárium kiemelkedő ünnepe, mivel az a 21. századi mezőgazdaság technológiáit, tudását és a mezőgazdasági gépek legjavát mutatja meg Bábolnán.

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke kiemelte, hogy a komoly tradícióval és szakmai presztízzsel rendelkező esemény súlypontja a mezőgazdasági gépekre tevődik, ugyanakkor átfogó képet ad az agrárgazdaság aktualitásairól és betekintést nyújt az okos gazdálkodásba is. A kamara a rendezvényen standdal várja az érdeklődőket, emellett szaktanácsadói információs pultot hoz létre, a gazdanapok első napján a határon túli gazdáknak szervez programot - jegyezte meg.

Random Capital
Hirdetés
Lakáshitel-kalkulátor
Hirdetés