Wallis: prémium szalon Budapesten

| forrás:
Front Page Communications
| szerző: | olvasási idő: kb. 2 perc

A Wallis autós üzletága ősszel nyitja meg prémium szolgáltatásokat és exkluzív körülményeket kínáló új egységét, a Wallis Prémium Használtautó Centert. A budapesti Könyves Kálmán körúton nyíló szalonban BMW Premium Selection modellek és a Wallis Motor Pest, valamint a Wallis Motor Duna használtautó-kínálata lesz elérhető.

A kereskedésben a prémium szalonokra jellemző miliővel, kényelemmel és szolgáltatáskínálattal találkozhatnak a vásárlók. A Wallis tavasszal jelentette be, hogy a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Altera Nyrt-ben történő befolyásszerzéssel tőzsdére lép a négytagú gépjárműkereskedelmi és szolgáltatói tevékenységet ellátó vállalatcsoportja. Az új szalontól a használtautó részlegének további növekedését várja a csoport.

Újabb jelentős szolgáltatásbővítést hajt végre a Wallis autós üzletága azt követően, hogy két évvel ezelőtt megnyitotta Közép-Európa legmodernebb és egyik legnagyobb BMW-márkakereskedését. A magyar autópiac dinamikus bővülését kihasználva a Wallis ezúttal a használtautó-piacban rejlő lehetőségeket kívánja még jobban kiaknázni azzal, hogy ősztől folyamatosan közel 60 prémium kategóriás használt gépkocsival várja a Wallis Motor Duna új szalonjának ügyfeleit. Az új, prémium környezetben az ügyfelek Magyarországon egyedülálló méretű használtautó-kínálatot érhetnek el: a szalonban 24 hónapos jótállással, igazolt járműtörténettel, 6 hónap vagy 10.000 km-ig ingyenes karbantartással szervizelt autókat lehet megvásárolni.

Az új helyszínen a BMW Premium Selection mellett a MINI Használtautó Next program is elérhetővé válik az elsők között az országban, melynek keretében a MINI modellekhez is ugyanazon előnyök és szolgáltatások társulnak majd. A Wallis már rövid távon, a használtautó forgalom közel 20 százalékos bővülését várja. A használtautó-kereskedelem a Wallis Motor Pest és Wallis Motor Duna autó értékesítési árbevételének a kb. 18 százalékát adja, és az elmúlt években folyamatosan a piaci átlag felett növekedett.

A BMW márka és a Wallis csoport 24 éves kapcsolatra tekint vissza Magyarországon. A gépjármű-kereskedő vállalat 2016-ban Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb – 5000 négyzetméteres –, és egyben legmodernebb, egyedülálló építészeti megoldásokkal büszkélkedő BMW és MINI márkakereskedését adta át a Hungária körút 95. szám alatt. A legújabb standardok szerint felújított Wallis Motor Duna mellett most épülő Wallis Prémium Használtautó Centerben magasan kvalifikált, teljes körű szervizszolgáltatást, külön finanszírozási- és biztosítási ügyintézést is kínáló személyzet segíti az ügyfeleket a megfelelő jármű kiválasztásában.

A Wallis áprilisban jelentette be, hogy a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Altera Nyrt-ben történő befolyásszerzéssel tőzsdére lép a négytagú gépjárműkereskedelmi és szolgáltatói tevékenységet ellátó vállalatcsoportja. A tranzakciósorozat keretében elsőként a Wallis és a vele összehangoltan eljáró személyek vételi ajánlatot tettek az Altera részvényeire, majd apporttal történő tőkeemelés útján az Altera tulajdonába kerül a jelenleg a Wallis és a menedzsment tulajdonában álló négy vállalat. A később megvalósuló tőzsdei jelenléttel a Wallis célja, hogy a cégcsoport maximálisan kihasználja a nyilvános tőkepiac nyújtotta, a növekedési célok megvalósításához szükséges finanszírozási lehetőségeket.

Random Capital
Hirdetés
Lakáshitel-kalkulátor
Hirdetés