Ők segíthetnek abban, hogy jövőre is elérjük céljainkat

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Fejben már mindannyian az újévre, az új lehetőségekre készülünk, és igyekszünk újragondolni azokat az álmokat, amelyeket idén nem sikerült megvalósítani. A célok elérhetők, csak meg kell találnunk a megfelelő támogatót, aki segít - olvasható a BNI Magyarország közleményében.

Sharí Alexander, az Entrepreneur.com vendégszerzője szerint ezt a személyt 4 különböző típus testesíti meg.

A mentor 

A legnagyobb hősöknek, a legismertebb embereknek is mind voltak mentoraik, akik igazgatták, segítették útjukat. A mentor egy olyan személy, akihez bármikor fordulhatunk, amikor elbizonytalanodunk. Egy vállalkozásban nagyon fontos, hogy olyan emberekkel vegyük körbe magunkat, akikre valóban számíthatunk, még a legnehezebb időszakokban is. Meglátjuk majd, az ilyen társakkal a határ a csillagos ég!

A véleményvezér 

Ő az, akire felnézünk, akire mindig odafigyelünk, akinek a véleménye döntő fontosságú. Elhihetjük, mindenkinek van legalább egy ilyen személy az életében, aki bármilyen helyzetben képes inspirációval feltölteni – ez lehet a házastársunk, cégtársunk egyaránt. 

A jobbkéz

Segítő, támogató társ, családtag – mindenki másban találja meg a jobbkezét az életben. Bátran kijelenthetjük, hogy belőle csak egy van, és mindannyiunknak nagy szükségünk van rá! Amikor úgy érzzük, minden a feje tetejére állt, rá biztosan számíthatunk! 

A kapcsolat

Meg kell találnunk azokat a kapcsolatokat, akiken keresztül eljuthatunk a céljainkhoz! Amikor megfogalmazzuk magunkban, hogy hova szeretnénk eljutni, ne féljünk bevonni azokat az embereket, akik valóban segíthetnek: ha adunk, mi is kapni fogunk, és fordítva. Nem kell egyedül csinálnunk!

"Ma már léteznek olyan üzleti közösségek, ahol sikerorientált vállalkozók a nyitottságukkal és víziójukkal bátran mernek új irányok felé nyitni. Ezek a csoportok arra hivatottak, hogy egymást jutalékmentes ajánlásokkal, bizalmi alapon segítve juttassák egyre nagyobb eredményekhez" - mondta Avidor András, networking szakértő.

"A sikerhez szükséges személyeket érdemes tehát hasonló gondolkodású vállalkozók körében keresni. Hazánkban a BNI Magyarország kínál ehhez szükséges teret és társaságot, hiszen a heti rendszerességű üzleti találkozóin valósítja meg mindazt, amit egy sikerességre vágyó (üzlet)ember kereshet" - tette hozzá a szakember.

Ezt olvasta már?

Nem csak fizethetsz, támogathatsz is a Díjneten »