Air France, 85 évnyi innováció

| forrás:
PRo Kommunikációs Kft.
| szerző: | olvasási idő: kb. 2 perc

Nyolcvanötödik évfordulóját megünneplendő, az Air France különleges járatokkal, reptéri szórakoztató programokkal, sportrendezvényekkel és kiállításokkal köszöni meg az eddigi együtt töltött időt.

Október 7-én ünnepli alapításának 85. évfordulóját az Air France. A vállalat több hónapos rendezvénysorozatot indít, ezzel ünnepelve a minden területre kiterjedő szakadatlan fejlődésre való törekvést és a jövőbe tekintő szemléletmódot.

A program részeként kedvezményes repülőjegyeket, különleges járatokat és reptéri szórakoztató programokat nyújt majd az Air France, ezzel ünnepelve kivételes hagyatékukat, kiterjedt hálózatukat, szerteágazó szolgáltatásaikat és szakértelmüket. Év végén a vállalat egy eddig még soha nem látott kiállítás keretében nyújt betekintést a repülés színfalai mögé.

A 85. évforduló megünneplése négy elemből áll majd:

Számos Air France úti cél is 85 €-ért lesz elérhető

október 5-től 8-ig az évforduló alkalmából több kivételes ajánlat is elérhető lesz az ügyfelek számára: számos francia és európai úticél az adókat is beleértve 85 eurós áron lesz elérhető. Ha részese szeretne lenni a különleges lehetőségnek, látogassa meg a https://www.airfrance.fr weboldalt.

*az ár az adót és az utazásonkénti egy eurós szervízdíjat tartalmazza az Air France és a Hop! on departure által kínált több mint 85, Párizsból és Franciaországból Franciaországba és Európába induló járatokra

Betekintés az Air France hagyatékába

Október 5-től 8-ig az Air France hagyománya és az évek alatt elért innováció lesz a reflektorfényben. A program részeként nosztalgiajáratok indulnak és szórakoztató programok várják az utasokat a csarnokokban. A régi korokat idéző egyenruhába öltözött légiutaskísérők, fotókiállítás és nosztalgikus hangulatot keltő apróságok, mint képeslap- és édességárusítás és megannyi meglepetés várja az utasokat a megjelölt járatokon és a reptereken az említett négy nap alatt.

Az AF022 és AF023 retúrjáratok lesznek azok a különleges gépek, ahol a személyzet a mára már klasszikussá vált egyenruhában várja az utasokat, és elérhetők lesznek az említett különleges szolgáltatások.

Szintén megtapasztalhatja a régi idők hangulatát az, aki 2018. október 8-án hétfőn, a AF1062/AF1063 számú Párizs CDG és Stockholm, valamit AF6104/AF6115 számú Párizs-Orly és Toulouse közti járatokon utazik.

350 dolgozó a 20 km-es párizsi futóverseny rajtjánál

Október 14-én 350 dolgozó sportosan ünnepli az évfordulót, és az Air France színeiben rajthoz áll az Eiffel-torony lábánál a Párizson átvezető 20 km-es futóversenyen. Remek lehetőség ez minden Air France dolgozónak, hogy szurkoljon a kollégáknak, ezzel is népszerűsítve a sportolást és az Air France dolgozókra jellemző csapatszellemet.

Egy kivételes kiállítás

Az év végén egy kivételes kiállítással kedveskedik a vállalat a nagyközönségnek, ami a színfalak mögé nyújt betekintést. Megismerhetjük a bátor és innovatív szemléletet, amivel a vállalat az utasait szolgálja immáron 85 éve.

Random Capital
Hirdetés
Lakáshitel-kalkulátor
Hirdetés
Ezt olvasta már?

Az Air France is hatalmas leépítésről döntött »