Nagy értékben vásárolt eszközöket a Megakrán

| forrás:
Megakrán Nyrt.
| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Eszközbeszerzésről tájékoztatta befektetőit a BÉT xtend piacán jegyzett Megakrán.

A MEGAKRÁN Kereskedelmi és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (8060 Mór, Nemes u. 23.; cégjegyzékét vezeti a Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága, Cg.: 07-10-001492; a továbbiakban: „MEGAKRÁN Nyrt.”, „Társaság”) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy nagyértékű eszközbeszerzést valósított meg, amelynek keretében eszközparkja többek között egy SBL1100 valamint egy SL400N típusú Gantry emelőeszközzel bővül, amely emelőeszközök finanszírozása részben a Társaság által elnyert vissza nem térítendő költségvetési támogatásból történik. A Társaság továbbá egy XCMG márkájú XCT25-PL típusú autódarut is beszerzett.

Az 1100 tonna valamint a 400 tonna emelőkapacitású Gantry emelőeszközök segítségével Magyarországon és Közép-Kelet Európában egyedülálló módon bármely géptelepítési, nehézgépmozgatási feladat végrehajtható.

Az XCT25-PL 25 tonna névleges teherbírású autódaru 42m hosszú alapgémmel rendelkezik, ez átlagosan 12 méterrel hosszabb, mint az a 25 tonnás kategóriában általában megszokott.

Random Capital
Hirdetés
Lakáshitel-kalkulátor
Hirdetés
Ezt olvasta már?

Vegyes a hangulat az amerikai tőzsdéken »