Oracle szoftvercsomagot szállít a 4iG

| forrás:
Wise Advisory Group
| szerző: | olvasási idő: kb. 1 perc

Kedden közel nettó 1,3 milliárd Ft értékű szerződést írt alá a NISZ Nemzeti Infókommunikációs Szolgáltató Zrt. és a 4iG Nyrt. - tette közzé a tőzsdei társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A vállalat Oracle licenszeket és ahhoz szükséges gyártói terméktámogatást szállít majd a NISZ Zrt.-nek, illetve államigazgatási szerveknek.

A KEF (Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság) által a LicensePort Zrt., 4iG Nyrt., CompuTREND Zrt., Delta Systems Kft., Grepton Zrt., EXE Magyarország Zrt., TRACO Zrt. alkotta konzorciummal megkötött keretmegállapodás 2. része alapján, a verseny újranyitásával folytatott le közbeszerzést a NISZ Zrt.

A megkötött szerződés alapján a 4iG nettó 1.297. 000.000 forint értékben szállíthat Oracle licenszeket és az ahhoz szükséges gyártói terméktámogatást a NISZ Nemzeti Infókommunikációs Szolgáltató Zrt.-nek, illetve háttérintézményeinek. A felek a szállítói szerződést a mai napon aláírták.

A 4iG Nyrt. az Oracle kiemelt partnere. A magyar IT-nagyvállalat átfogó és naprakész technológiai ismeretével teljes körű szolgáltatást nyújt a világcég üzleti megoldásainak tervezésében, kiépítésében, telepítésében, üzemeltetésében és támogatásában.

Hirdetés
Lakáshitel-kalkulátor
Hirdetés
Ezt olvasta már?

Milliárdos szerződést írt alá a 4iG »