Tizenöt millió forint értékű befektetés a nyeremény

| forrás:
mti
| olvasási idő: kb. 1 perc

A Hiventures női vállalkozók támogatását célzó StartupHer programjának fődíját 2 vállalkozói csapat nyerte el, és további 7 megoldásait ismerték el innovatív kezdeményezésnek.

A kockázati tőkealap MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleménye szerint a fogantatási nehézségekre választ adó Truviva P.A.K, valamint a szabadúszókat és munkáltatókat összekötő platformot építő Freeasy jutott gyorsított bekerülési lehetőséghez a Hiventures inkubációs portfóliójába, így ők hamarosan 15 millió forint értékű befektetést kaphatnak. A 7 másik innovatív megoldást a Hiventures inkubációs befektetési menedzserei mentorálással és szakmai támogatással segítik a további fejlődésben.

A StartupHer programra 400-an jelentkeztek, közülük 10 csapat vehetett részt szakmai továbbképzésen. Az MFB csoporthoz tartozó Hiventures az idei nőnap alkalmából indította el a női vállalkozókat felkaroló StartupHer programot. A tőkealap a kezdeményezést azzal indokolta, hogy a portfóliójukba tartozó 200 startupból mindössze 4-ben dolgoznak kizárólag nők.

Random Capital
Hirdetés
Lakáshitel-kalkulátor
Hirdetés
Ezt olvasta már?

Digitális faktoringgal forradalmasít a Péntech Solutions »