Várják a kreatív, innovatív nonprofit szervezeteket

| forrás:
mti
| olvasási idő: kb. 1 perc

Idén is díjazzák a nonprofit szervezetek innovációs törekvéseit, az Invitech a digitalizációra és az innovatív megoldásokra fogékony nonprofit szervezetek jelentkezését várja a pályázati kiírás szerinti témakörökben, esélyegyenlőség, fenntarthatóság, egészségügy, oktatás - közölte a szolgáltató az MTI-vel csütörtökön.

A társaság azzal a céllal hozta létre a díjat még 2010-ben, hogy felhívja a figyelmet a kreatív, innovatív, a gyorsan változó piaci körülmények között is helytálló cégekre, illetve, hogy teret és lehetőséget adjon a fejlődni képes vállalatoknak önmaguk megmutatására. 2016-ban az InnoMax Díj szellemisége megújult, középpontba állítva a közérdeket szolgáló innováció érvényesülését. Felismerve, hogy a korszerű eszközök és a naprakész tudás átadása milyen jelentőséggel bír a nonprofit szervezetek esetében, 2018-ban a pályázat már teljes egészében a civil szféra szereplőinek részvételére koncentrált. A legjobb projektötletek ismertségét pedig tovább növelte, hogy azokat az Invitech még az elbírálás időszakában közönségszavazásra is bocsátotta.

Közölték: az alapítás óta közel 800 pályamű érkezett, és összesen mintegy száz projektötlet részesülhetett, némely esetben több millió forintos díjban. A hagyományoknak megfelelően ismét neves szakemberekből álló zsűri választja majd ki az elismerésre leginkább érdemes négy pályaművet, de ez alkalommal is lesz közönségszavazás, az új elemként meghirdetett "Innomax Dolgozói Díj" mellett. A pozitív tapasztalatok alapján a társaság továbbra is az Effekteam Egyesület (korábbi nevén Magyar Adományozói Fórum) szakértői közreműködésével bonyolítja le a pályáztatási folyamatot. A pályázatok beadásának határideje 2020. január 15. A nyertes projekteket 2020 áprilisa és decembere között kell megvalósítania a támogatott szervezeteknek. A kiírás már elérhető a társaság honlapján az www.invitech.hu/innomax oldalon.

Random Capital
Hirdetés
Lakáshitel-kalkulátor
Hirdetés
Ezt olvasta már?

Hatalmas lépéssel a Huawei lett az egyik leginnovatívabb vállalat »