-->

Versenyre hívják a startupokat

| forrás:
TF-információ
| olvasási idő: kb. 1 perc

Április 29-ig lehet jelentkezni a régió egyik legnagyobb startup versenyére, a CEE Lift Off!-ra. Az idén második alkalommal megrendezendő, a Loffice és az OXO Labs által indított eseménysorozat győztese 150.000 eurós befektetési ajánlatot kap a Power Angelstől, valamint Budapest leginnovatívabb irodájaként számon tartott Loffice falai között vehet részt az OXO Labs fél éves akcelerátor programjában.

150 ezer eurós befektetési ajánlat

Április 29-ig jelentkezhetnek a hazai és nemzetközi induló vállalkozások a második alkalommal megrendezendő CEE Lift Off!-ra. A versenynek, amelynek célja, hogy a kelet-közép-európai országok legígéretesebb startupjait gyűjtse össze Budapesten, idén a régió legnagyobb tudásfesztiválja, a Brain Bar Budapest ad otthont.

A győztes, aki az OXO Labs által biztosított fél éves akcelerátor program mellett a hazai befektetők szupercsapataként aposztrofált Power Angels-től kap 150.000 eurós befektetési ajánlatot, és a coworking terek hazai pionírjának számító Loffice-ban tölthet el 6 hónapot. Emellett Magyarország egyik piacvezető ügyvédi irodájának, az Oppenheim csapatának támogatását élvezheti.

Három körös kiválasztás

Idén a legjobb induló vállalkozások kiválasztása három körben történik: a jelentkezőknek április 29-ig kell online ismertetniük projektjüket, majd május 6-13 között egy videóinterjúban győzhetik meg a zsűrit arról, hogy ők a legrátermettebbek. A bemutatottak alapján május 23-ig áll össze a 10 cégből álló shortlist, a kiválasztottak június 3-án, az Akvárium Klubban megrendezendő Brain Bar Budapesten pitchelhetik projektjüket.

A CEE Lift Off! pontos menetrendje, jelentkezés és az összes hasznos információ: ceeliftoff.com
Brain Bar Budapest jegyvásárlás: brainbarbudapest.hu

Ezt olvasta már?

Sorban állnak az emberek a munkákért itthon »